Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

Services

CREATES IMPACT

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij organiseren kleine & grote evenementen, beurzen & congressen, seminars en private dining. Eventmanagement is een heel breed begrip en er zijn veel aanbieders op dit vlak. Wij onderscheiden ons door het strategisch benaderen van eventmanagement en daarbij duurzaamheid altijd in ons achterhoofd te houden. Hierdoor zorgen we ervoor dat de klant een volledig op zijn visie afgestemd event krijgt en wat binnen de mogelijkheden zo duurzaam mogelijk wordt georganiseerd.

Eventmanagement van A tot Z

XR Events is de spin in het web bij de organisatie van een evenement. Daar komt meer bij kijken dan een locatie huren en catering bestellen. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep juist naar jouw evenement komt? Welke boodschap wil je meegeven en hoe past dit bij jouw strategie. Impact is wat we samen creƫren.

Alle aspecten van event management valt bij ons in het pakket. 24/7 staan we voor je klaar.

Advies over verduurzamen van events

Wij geven op maat advies. Heb jij een concept voor een evenement, of ben je al druk met de organisatie bezig en wil je toch weten waarop je kan verduurzamen? Dat kan! Neem gerust contact op via: info@xr-events.nl

Workshop

Wil je je kennis m.b.t. het verduurzamen van events verdiepen? Wij geven ook workshops voor o.a. eventmanagers, organisatoren, eventlocaties. Neem via info@xr-events.nl contact op voor meer informatie.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.