Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

Onze Expertises

CREATES IMPACT

Eigenlijk alles kunnen we voor je organiseren! Hieronder zie je een overzicht van onze meest recente live en online evenementen.

Online evenementen/ Showcalling/ Technologie / Gaming / Virtual Reality

Online evenementen zijn momenteel de oplossing en de manier waarop je met je doelgroep in contact kan komen. Zie je door de bomen het bos niet meer ziet en weet je niet waar je moet beginnen? Wij wel en adviseren jou daar graag in.

Congressen / Seminars

Het organiseren van congressen bevat vele onderdelen; registratie van deelnemers, uitnodigingen versturen, logistieke taken, sprekers zoeken en instrueren en daar is het nog niet mee gedaan. Wij weten wat het inhoudt en wat er bij komt kijken. Graag nemen we taken van je over of de gehele organisatie, waardoor jij je kunt richten op de inhoud van het programma.

Beurzen

Sinds 2004 organiseren wij voor onze opdrachtgevers beursdeelnames. Het volledige traject, van concept tot aan daadwerkelijk op de beursvloer staan kunnen wij verzorgen. Wij weten wat ervoor nodig is om alles op het juiste moment bij elkaar te brengen. We kennen de markt en de leveranciers, weten waar de kracht ligt en waar we juist extra aandacht aan moeten besteden.

Neem met ons contact op voor de organisatie van:

Beurzen, congressen, hackathons, seminars, online (VR ) events, managementbijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Niets is bij ons gewoon. Onze benadering niet, want wij houden van persoonlijk. Onze manier van werken niet, want wij zijn altijd bereikbaar en gaan voor de beste bezoekersbeleving.

Duurzaam is bij ons een van dé sleutelwoorden. Duurzaam in hoe wij de organisatie van het evenement benaderen, alsook de uitvoer. Van begin tot einde worden bewuste keuzes gemaakt die passend zijn binnen jouw budget, visie en duurzame targets.