Podcast Het Piept en Het Kraakt
16 februari 2022 

Podcast Het Piept en Het Kraakt

Ieder zijn vak. Zo is dat ook met het organiseren van evenementen. Als je weleens een evenement hebt georganiseerd weet je hoeveel tijd erin gaat zitten. Los daarvan zijn er heel veel factoren waar je rekening mee moet houden en wil je steeds weer vernieuwend zijn. Hoe zorg je dat je niets over het hoofd ziet en blijf je up to date? Drie vakjunkies, te weten één dagvoorzitter en twee eventmanagers, hebben een podcast gecreëerd voor diegene die zich niet dagelijks bezighouden met het organiseren van evenementen en voor vakgenoten die bijgepraat willen worden over interessante zaken in de evenementenbranche.

Bij Suzan Vink, Larissa Derksen, en Sonja Schaefers aan tafel

'Het Piept en Het Kraakt' is een podcast waarin alle ins en outs worden besproken die komen kijken bij het organiseren van zakelijke evenementen. Ervaringen, kennis en do's en don'ts worden met je gedeeld. Inmiddels staan er drie afleveringen online op Spotify en YouTube. De oprichters Suzan Vink, Larissa Derksen, en Sonja Schaefers nemen je mee in hun gesprek. ‘Het is alsof je bij hen aan tafel zit’, zegt één van de luisteraars.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen kwamen in de eerste drie podcasts al voorbij: Hybride evenementen 2.0; Het verduurzamen van evenementen en Eventstyling. Op de planning staan verder nog onderwerpen als Het binden van je gasten aan je evenement, Hoe activeer je je gasten tijdens een event, De fasering en bijbehorende begroting van de organisatie van een event, Het beroep van een dagvoorzitter en Alle technische en organisatorische aspecten van online events. 

Nieuwsgierig? Luister op Spotify of YouTube.

Deze podcast is een samenwerking van Beau EventsSuzan Vink en XR Events.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wil je dat wij met je meedenken over je live, online of hybride event met oog voor duurzaamheid?

Wil je dat wij met je meedenken over je live, online of hybride event met oog voor duurzaamheid?

Een online event organiseren?

Download onze gratis checklist voor online events zodat je goed voorbereid het digitale podium betreedt.
No opt-in form has been selected