Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

PLOG Events

CREATES IMPACT

Een Plog Event is hét teamuitje en dé teambuildingsactiviteit waarbij je actief bezig bent, je elkaar beter leert kennen, plezier hebt en maatschappelijk verantwoord bezig bent, dit in combinatie met fun en lekker eten!

Het woord ploggen komt officieel uit Zweden waar je tijdens het joggen, zwerfafval opruimt. Maar schrik niet, we gaan niet joggen.

Wat is leuk aan zwerfafval opruimen? Dat ondervind je zelf als je het doet, want het geeft een enorme boost als je de omgeving schoner achterlaat dan dat je het aantreft. Samen met je team een ondergegraven visnet verwijderen, kan wel even duren en daar heb je een goede communicatie voor nodig. Ook samen ervoor zorgen dat het goed geborgen wordt en dus meeslepen kan daarbij horen.

Wat je aantreft en de weersomstandigheden is iedere keer weer anders. Een fysieke uitdaging kracht en mentale weerbaarheid is wat daarbij komt kijken.

Voor de 1 werkt het inspirerend, voor de ander juist rustgevend. Zo kun je als bedrijf ook zien wie in welke situatie de leiding neemt, goed communiceert, zelfstandig werkt een teamplayer is in bijzondere situaties.

Wat wil je nog meer? Daar weten wij het antwoord wel op. Wij bieden een afwisselend, actief, gezellig en inspirerend dagprogramma.

Ons Plog Event pakket bestaat uit:

  • Tourgids die meer verteld over wat ploggen inhoudt, enthousiast is, motiveert en vertelt over het gebied
  • Materialen als Plogsack, Pick up Tool, handschoenen*
  • Lunchpakket
  • Activiteit na het ploggen als bijvoorbeeld Blowkarten, Bumperball, Shoot out
  • Afsluitend diner inclusief drankjes; bijvoorbeeld BBQ bij het strand
  • Video van de dag, zodat je deze kan gebruiken in je social media uitingen, interne communicatie of als terugblik naar een geslaagd event!

Alle maaltijden bevatten meerdere vegetarische niet standaard opties.

*Materialen zijn te huur alsook te koop. Deze kunnen op aanvraag voorzien worden van logo van uw bedrijf. Wij kunnen op aanvraag ook voorzien in speciale items, als branded t-shirts en polo’s.

Bel 06 100 88411 voor meer informatie of stuur een mail naar info@xr-events.nl