Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

Quick scan

CREATES IMPACT

Verduurzaming toepassen op jouw evenement kan heel ingewikkeld lijken. Toch hoeft dat niet, vooral als je net begint, kun je al met kleine aanpassingen jouw evenement verduurzamen. Ben je al bewuster met keuzes omgegaan en wil je naar de next level, maar heb je niet de kennis of wil je juist advies inwinnen. Dat is allemaal mogelijk.

Gratis checklist

Wil jij weten of je op de goede weg zit? Onze gratis quick scan check list geeft je een beeld van waarop je kunt verduurzamen.

Download hieronder de checklist!

Wil je meer?

En ben je al goed bezig, maar wil je meer eruit halen? Wij helpen je graag!

Wij bieden een uitgebreide scan van jouw aanstaande evenement. Dan kun jij je focussen op de organisatie van jouw evenement. Wat je krijgt is een toepasbaar rapport. Belangrijke elementen waarop je kan verduurzamen zullen uitgelicht worden. Je kunt daarna direct aan de slag!

Wij bekijken samen met jou op welk niveau jij wenst te verduurzamen en wat mogelijk is met de middelen die je hebt, tijd, budget etc.

We houden altijd rekening met het soort evenement, wat past bij de doelgroep en het doel van het evenement. Want geen enkel evenement is hetzelfde.

Wil je meer informatie over onze uitgebreide verduurzamingsrapport? Neem dan contact op via sonja@xr-events.nl