Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

Duurzame evenementen

CREATES IMPACT

Maak jouw event duurzamer

XR Events houdt zich continu bezig met het verduurzamen van events. Geen wollig evenement, geitenwollen sokken, maar evenementen waar mensen zich verbonden voelen met jouw organisatie/ bedrijf, maar altijd op de achtergrond met verduurzaming in ons hoofd.

We hebben het dan niet direct over circulair of no waste. Ons motto: iedere stap is er 1! Het verduurzamen van events hoeft niet duur te zijn, het kan je zelfs geld opleveren.

Hoe? Door bijvoorbeeld het aantal goodies dat je weggeeft te reduceren of juist een duurzaam alternatief aan te bieden, een duurzame locatie uit te zoeken of minder vlees te serveren. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de lange lijst aan acties die je kunt ondernemen. Per evenement kan dit verschillen, daar houden we dan ook altijd rekening mee.

Voor event professionals die graag meer advies willen hebben over hoe het evenement te verduurzamen waar zij aan werken, hebben we de duurzaamheids- quick scan ontwikkelt. Wij kijken over jouw schouder mee en adviseren op welke gebieden je duurzame keuzes kan maken en welke.

Ben jij nieuwsgierig op welke punten jij zou kunnen verduurzamen? Neem gerust contact op via: 0610088411