Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

Trend 2020; Duurzaamheid

CREATES IMPACT

Trend 2020; Duurzaamheid

Iemand zei laatst iets heel moois tijdens een congres voor het organiseren van circulaire evenementen, namelijk: “volg je de markt of je hart?”

Het woord duurzaamheid hoor je inmiddels overal. Op social media, tijdens congressen, bijeenkomsten en het wordt altijd gekoppeld aan de trend van 2020. En toch…, gaat het veel verder. Want wat ga jij doen? Spring je op de trend of doe je het vanuit je hart?

De zin die erachter aankwam en ik zo treffend vind is: “vanuit het hart, komt namelijk de boodschap van het creĆ«ren.”

XR Events houd zich al jaren bezig met duurzaamheid. Alle informatie die er is wordt opgenomen. In ons DNA zit duurzaamheid en in de naam XR Events. Daar blijft het niet bij, want met een naam ben je er niet. Wij adviseren en voeren uit waar gewenst. Advies op het gebied van duurzaamheid kan op ieder niveau. Heb je al een duurzaamheids manager in je bedrijf, maar is de daadwerkelijke organisatie van een evenement een groot vraagteken. Wij helpen graag! Neem contact op via info@xr-events.nl en dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *