Landmanshof 73, 3342XE Hendrik Ido Ambacht
+31(0)610088411
info@xr-events.nl

What’s in a name…

CREATES IMPACT

What’s in a name…

Sonja Regelt Het ondergaat een metamorfose

2 jaar geleden heb ik de grote sprong in het diepe gemaakt! Ik ging mijn hart volgen en werd freelance Event manager. Best een spannende beslissing als alleenstaande moeder van 2 kinderen.
“Sonja Regelt Het “werd de naam waaronder ik mij in schreef bij de KVK, deze naam sloot volledig aan bij waar ik zo blij van word: regelen en organiseren!
Mijn eerste project als zzp’er was gelijk een schot in de roos. Ik mocht meewerken aan een 3-daags congres en een 5-daagse hackathon. Na 16 jaar gewerkt te hebben bij grote merken in de marketing, voelde ik me eindelijk volledig op mijn plek! Opdrachten volgde elkaar op en ik genoot van ieder moment. Zelfs ook als het even niet meezat, want ondernemen is naast eventmanagement iets wat echt bij mij past.
Ik krijg regelmatig de vraag of ik een aanbod aan zou nemen als een opdrachtgever zou vragen of ik in dienst wilde komen. Volmondig zeg ik iedere keer: “dat is tof om te horen, maar ik blijf als freelancer werken, ik vind het namelijk fantastisch, ieder onderdeel!” De zekerheid van een vaste baan, weegt voor mij niet op tegen alle energie die ik krijg van de diverse opdrachten die ik mag uitvoeren en hoe graag ik tot het uiterste ga voor mijn verschillende opdrachtgevers.
In die 2 jaar is er best veel veranderd; mijn netwerk binnen de eventbranche is enorm gegroeid, ik heb ontzettend veel leuke en inspirerende mensen leren kennen en ik weet nu ook zeker dat ik verder met mijn bedrijf wil groeien. Mooie en nieuwe projecten oppakken, huidige relaties uitdiepen, nieuwe samenwerkingen aangaan en fantastische resultaten neerzetten.
En dat heeft geleid tot de gedachte: “ik moet mijn naam veranderen!”
Ik regel en organiseer nog steeds, maar er komt veel meer bij kijken. Uiteindelijk is het regelen en organiseren een middel om je doel te bereiken. Waarom organiseer je een event, voor wie en met welk doel zijn de vragen die als eerste beantwoordt moeten worden.
Daarom krijgt “Sonja Regelt Het” een metamorfose! Vanaf nu gaat ik verder onder de naam: XR Events
De X staat voor de woorden eXtra en eXtended, want we gaan altijd verder dan wat verwacht wordt. De R staat voor Results, Relationship en Reality! Uiteindelijk gaat het om het resultaat, de relaties die je opbouwt/beheert en de realiteit die je creëert met jouw evenement.
Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik me ook bezighoud met het verduurzamen van evenementen. Daar is de R ook een belangrijke letter, die staat namelijk voor: Refuse, Reduce, Reuse en Recycle.
Zo valt alles samen: mijn passie, wat ik zo graag doe en waar ik zoveel energie uithaal; het organiseren van evenementen met een verhaal, mijn urge voor resultaat en mijn liefde voor verduurzamen van events.
Het nieuwe logo is er al, mijn auto wordt binnenkort bestickerd (dus als je mij ziet rijden, zwaai even!) en ik sta inmiddels bij Locaties met Meerwaarde op de website als de eventmanager die gespecialiseerd is in het verduurzamen van events!
Wil jij meer weten over de mogelijkheden die ik voor jullie zou kunnen betekenen op gebied van duurzaamheid of het organiseren van een evenement? Bel of mail mij gerust!
Tel: 06-10088411
sonja@xr-events.nl